Skip to main content

Recenzija proizvoda: Vicso, univerzalni odlagač

Naša tuš kabina nema nikakve police ili ugradne elemente na koje bismo mogli da odložimo svoje proizvode za kupanje. A kako ovo nije naš stan, nismo želeli da bušimo pločice kako bismo sami ugradili nešto tako. Zbog toga sam bila veoma uzbuđena kada sam pronašla proizvod sa slike ispod.

Radi se o plastičnoj posudici u koju možete odložiti svoje stvari, pod nazivom Vicso, domaćeg proizvođača Drina iz Stare Pazove. Ono što je mene privuklo da kupim ovaj proizvod je to što ima zgodnu kuku za kačenje. To mi je omogućilo da podignem stvari sa poda bez ikakve 'instalacije' i bušenja zidova. Druga osobina ovog proizvoda koja mi se učinila vrlo korisnom su prorezi na dnu koje omogućavaju laku drenažu ako, kao ja, koristite ovaj proizvod u kupatilu. Mađutim, ovi prorezi nisu veliki niti bi smatali nekom drugom tipu stvari koje biste možda želeli da ubacite u ovu korpicu.

Što se veličine proizvoda tiče, za moje potrebe (kupka, šampon i regenerator), je bio idealan. Volela bih da imam više prostora, ali da je Vicso iole veći, ne bih mogla da ga okačim na tuš.

Plastika od koje je napravljen deluje solidno i čvrsto, tako da verujem da će mi služiti duži niž godina. Mogu da ga zamislim i u kuhinji, ormanu ili pored ulaznih vrata za odlaganje raznih sitnica i potrepština.

Najveća mana koju sam mu do sada našla je nalepnica koja je jako dobro zalepljena i za sada nisam uspela da je skinem, ali meni lično ona baš i ne smeta.

U mojoj prodavnici sam pronašla ovaj proizvod u tri boje (beloj, crnoj i narandžastoj), ali na njihovom sajtu postoji širi izbor, tako da možda vaša prodavnica plastike ima Vicso-a i u nekim drugim bojama. Sve u svemu, meni ovaj proizvod deluje kao pametno rešenje za podstanare i male prostore, pa vam ga od srca preporučujem.

Ovo nije sponzorisani post i iskustvo i mišljenje o proizvodu je moje lično.

Comments

 1. Aaaa, baš je fora taj Visco. Na njihovim stranicama sam vidjela još i onu zdjelu za ručak, čini se baš praktična! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Cini mi se da idu u dobrom pravcu sa linijom proizvoda. Nadam se da ce biti jos interesantnih stvari za nas ljubitelje organizacije :)

   Delete
 2. Ljepilo od naljepnice možeš probati skinuti benzinom za kućanstvo ili nekakvim uljem :)

  ReplyDelete
 3. Hvala na savetu, moracu da pokusam!

  ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Recikliranje odeće u H&Mu

Nakon što sam pre par godina otkrila minimalizam i počela da smanjujem količine stvari koje kupujem, prešlo mi je u naviku da neželjene predmete odvajam čim shvatim da mi više ne odgovaraju. Kada je u pitanju odeća, ranije sam poklanjala svoje stvari onima koji bi mogli da ih nadalje koriste, međutim, u poslednje vreme sve češće moje stare stvari pronalaze put ka kesi za reciklažu.

Plakar u predsoblju - leva polovina

Sigurna sam da ste se uželeli našeg nesređenog plakara i svih izazova koje isti predstavlja za mene. Zbog toga vam danas predstavljam njegov najgori deo. 
Sam plakar ima dva krila sa šipkom za kačenje odeće, ali nam je za sada sasvim dovoljna jedna polovina da okačimo sve što trenutno koristimo. Iz tog razloga je druga polovina vremenom postala prostor gde ubacujemo sve što nema neki bolji dom.

Moje preporuke - proleće '19

Nisam osoba koja isprobava mnogo novih i uzbudljivih proizvoda i sigurno nisam veliki stručnjak za davanje preporuka, ali u poslednje vreme sam otkrila nekoliko super korisnih i praktičnih stvari, koje vam danas predstavljam zajedno sa nekim starim favoritima. Nadam se da će vam se dopasti!

Skrivene lepote organizovanog prostora

Pre nekoliko nedelja sam podelila sa vama tekst o sređivanju vunice i konca koje koristim za heklanje. Od kada sam se pozabavila ovim poslom, primetila sam kod sebe neke promene o kojima želim da pričamo danas.

Preporuke jedne trudnice

Dragi moji, sa radošću vas obaveštavam da sam nedavno ušla u treći trimestar svoje prve trudnoće. Kao i mnoge žene, u ovoj fazi svog života sam se susrela sa novim iskustvima i neočekivanim situacijama, i sigurno ću vam pisati o tome kako se trudnoća psihički i fizički odrazila na mene, ali danas želim da vam predstavim neke svoje preporuke u vidu proizvoda i ili usluga za trudnice koji su meni predstavljali pravu pomoć.
Aplikacija 'Pregnancy Week by Week'
Žao mi je što nisam počela da koristim ovu aplikaciju od samog starta, već tek od neke 20 nedelje trudnoće. Kada sam je konačno otkrila, koristila sam nekoliko korisnih funkcija koje su mi bile od velike pomoći.
Na početnom ekranu mogu da pratim u kojoj nedelji trudnoće se nalazim i da dobijem neke osnovne podatke o bebi, dok u dodatnim karticama ima više informacija o promenama u telu trudnice i bebe koje su karakteristične za tu nedelju.
Svakog dana dobijam po jedan kratak savet vezan za trenutnu fazu trudnoće, a jednom s…
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...