Skip to main content

Recenzija proizvoda: Vicso, univerzalni odlagač

Naša tuš kabina nema nikakve police ili ugradne elemente na koje bismo mogli da odložimo svoje proizvode za kupanje. A kako ovo nije naš stan, nismo želeli da bušimo pločice kako bismo sami ugradili nešto tako. Zbog toga sam bila veoma uzbuđena kada sam pronašla proizvod sa slike ispod.

Radi se o plastičnoj posudici u koju možete odložiti svoje stvari, pod nazivom Vicso, domaćeg proizvođača Drina iz Stare Pazove. Ono što je mene privuklo da kupim ovaj proizvod je to što ima zgodnu kuku za kačenje. To mi je omogućilo da podignem stvari sa poda bez ikakve 'instalacije' i bušenja zidova. Druga osobina ovog proizvoda koja mi se učinila vrlo korisnom su prorezi na dnu koje omogućavaju laku drenažu ako, kao ja, koristite ovaj proizvod u kupatilu. Mađutim, ovi prorezi nisu veliki niti bi smatali nekom drugom tipu stvari koje biste možda želeli da ubacite u ovu korpicu.

Što se veličine proizvoda tiče, za moje potrebe (kupka, šampon i regenerator), je bio idealan. Volela bih da imam više prostora, ali da je Vicso iole veći, ne bih mogla da ga okačim na tuš.

Plastika od koje je napravljen deluje solidno i čvrsto, tako da verujem da će mi služiti duži niž godina. Mogu da ga zamislim i u kuhinji, ormanu ili pored ulaznih vrata za odlaganje raznih sitnica i potrepština.

Najveća mana koju sam mu do sada našla je nalepnica koja je jako dobro zalepljena i za sada nisam uspela da je skinem, ali meni lično ona baš i ne smeta.

U mojoj prodavnici sam pronašla ovaj proizvod u tri boje (beloj, crnoj i narandžastoj), ali na njihovom sajtu postoji širi izbor, tako da možda vaša prodavnica plastike ima Vicso-a i u nekim drugim bojama. Sve u svemu, meni ovaj proizvod deluje kao pametno rešenje za podstanare i male prostore, pa vam ga od srca preporučujem.

Ovo nije sponzorisani post i iskustvo i mišljenje o proizvodu je moje lično.

Comments

 1. Aaaa, baš je fora taj Visco. Na njihovim stranicama sam vidjela još i onu zdjelu za ručak, čini se baš praktična! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Cini mi se da idu u dobrom pravcu sa linijom proizvoda. Nadam se da ce biti jos interesantnih stvari za nas ljubitelje organizacije :)

   Delete
 2. Ljepilo od naljepnice možeš probati skinuti benzinom za kućanstvo ili nekakvim uljem :)

  ReplyDelete
 3. Hvala na savetu, moracu da pokusam!

  ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Recikliranje odeće u H&Mu

Nakon što sam pre par godina otkrila minimalizam i počela da smanjujem količine stvari koje kupujem, prešlo mi je u naviku da neželjene predmete odvajam čim shvatim da mi više ne odgovaraju. Kada je u pitanju odeća, ranije sam poklanjala svoje stvari onima koji bi mogli da ih nadalje koriste, međutim, u poslednje vreme sve češće moje stare stvari pronalaze put ka kesi za reciklažu.

Kako napraviti tečni sapun od ostataka sapuna?

Ovog ponedeljka vam se javljam sa jednim zanimljivim mini projektom koji sasvim sigurno možete sami da sprovedete u delo. Ja sam oduvek imala želju da ovo probam a sada sam je konačno i ostvarila. Oduvek su me mučili ti mali, neupotrebljivi delovi sapuna koji ostaju na samom kraju i koje obično bacamo. Kako ja generalno ne volim da bacam upotrebljive stvari, pre nekog vremena sam počela da ih skupljam sa namerom da nekada napravim nešto od njih. A kada ih se nakupilo dovoljno, zaključila sam da mi je najlakše i najinteresantnije da ih pretvorim upravo u običan tečni sapun za ruke.

Moje preporuke - proleće '19

Nisam osoba koja isprobava mnogo novih i uzbudljivih proizvoda i sigurno nisam veliki stručnjak za davanje preporuka, ali u poslednje vreme sam otkrila nekoliko super korisnih i praktičnih stvari, koje vam danas predstavljam zajedno sa nekim starim favoritima. Nadam se da će vam se dopasti!

Čišćenje šporeta sodom bikarbonom

Moje insistiranje na tome da sve treba čistiti sodom bikarbonom vam verovatno već postaje malo dosadno. Ipak, evo još jednog posta na tu temu. Od nedavno sam dodala šporet na listu stvari koje čistim na ovaj način i mogu vam reći da sam veoma zadovoljna rezultatima. Za početak, evo jednog solidno zaprljanog šporeta:

Dvogodišnjica bloga!

Dragi moji i drage moje, prosto mi je neverovatno da je prošlo već više od dve godine od kako sam odlučila da se posvetim pisanju na ovom ovde mestu. Mogu vam reći da sam u tom trenutku mogla samo da se nadam da ću za dve godine da imam ovakav utisak postignuća i zadovoljstva kada je sam blog u pitanju. Moju početnu misiju i viziju možete da pročitate u prvom postu koji sam napisala, a koji se zove Krivudavi put ka minimalizmu . Ideja je bila jednostavna - isprobati konmari metodu i videti da li je ona konačno i univerzalno rešenje svih naših problema. U nedeljama i mesecima koje su usledile, bavila sam se sređivanjem, bacanjem i poklanjanjem, a pre svega menjanjem stavova i navika.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...