Skip to main content

Recenzija proizvoda: otpušivač odvoda

Pre nekoliko nedelja sam u svom lokalnom Maxi-ju naletela na ovaj proizvod:
Nakon dužeg razmišljanja, zaključila sam da moram da ga isprobam i utvrdim da li radi ono što tvrdi da radi.

U pitanju je, dakle, plastična sajla koja služi za otpušavanje cevovoda i može vam pomoći da lako i brzo pročistite svoje odvode. Sve što je potrebno da uradite je da ugurate sajlu u cevovod, a kada je izvučete odatle bićete 'nagrađeni' svom onom prljavštinom za koju niste znali da se nalazi unutra.

Čišćenje vam je olakšano jer sama sajla na sebi ima male naoštrene vrhove za koje bi naslage prljavštine trebalo da se zakače.

Moja inicijalna ideja je bila da upotrebim ovu spravicu za čišćenje odvoda u tuš kabini, ali sam tu odmah naletela na prepreku. Izgleda da je taj odvod tako napravljen da sajla prosto nije mogla da uđe u njega dovoljno duboko.

Iz tog razloga sam se preorjentsala na lavabo, koji nisam imala nameru da diram jer u njemu voda otiče poprilično glatko. Na moje veliko iznenađenje, nakon korišćenja sajle, uspela sam da iz njega iskopam nezavidnu količinu odvratnosti.

Dakle, iako me je ovaj proizvod razočarao u mojoj prvobitnoj nameri, ipak mi je bio koristan u pogledu postizanja većeg nivoa čistoće u kupatilu. Iz tog razloga vam preporučujem da ga i sami isprobate i da se ne razočarate ako nije kompatibilan sa vašim cevovodom. Obavezno pokušajte da ga upotrebite i na drugim mestima u kući, a ja se nadam da će vam bar negde pomoći.

Do sledećeg susreta, želim va uspešno čišćenje i još uspešnije uživanje :)

***

Nadam se da ćete odvojiti malo vremena kako biste me pronašli i na Facebooku. Kao što već verovatno znate, u okviru FB stranice Kako je lepo živeti lakomoguće je dobiti na poklon stvari koje smo ja i moji prijatelji  prestali da koristimo.
Ukoliko poznajete nekoga kome bi takavi pokloni bili od koristi, molim vas da ga uputite na moju adresu. Hvala unapred!

Comments

Popular posts from this blog

Recikliranje odeće u H&Mu

Nakon što sam pre par godina otkrila minimalizam i počela da smanjujem količine stvari koje kupujem, prešlo mi je u naviku da neželjene predmete odvajam čim shvatim da mi više ne odgovaraju. Kada je u pitanju odeća, ranije sam poklanjala svoje stvari onima koji bi mogli da ih nadalje koriste, međutim, u poslednje vreme sve češće moje stare stvari pronalaze put ka kesi za reciklažu.

Kako napraviti tečni sapun od ostataka sapuna?

Ovog ponedeljka vam se javljam sa jednim zanimljivim mini projektom koji sasvim sigurno možete sami da sprovedete u delo. Ja sam oduvek imala želju da ovo probam a sada sam je konačno i ostvarila. Oduvek su me mučili ti mali, neupotrebljivi delovi sapuna koji ostaju na samom kraju i koje obično bacamo. Kako ja generalno ne volim da bacam upotrebljive stvari, pre nekog vremena sam počela da ih skupljam sa namerom da nekada napravim nešto od njih. A kada ih se nakupilo dovoljno, zaključila sam da mi je najlakše i najinteresantnije da ih pretvorim upravo u običan tečni sapun za ruke.

Moje preporuke - proleće '19

Nisam osoba koja isprobava mnogo novih i uzbudljivih proizvoda i sigurno nisam veliki stručnjak za davanje preporuka, ali u poslednje vreme sam otkrila nekoliko super korisnih i praktičnih stvari, koje vam danas predstavljam zajedno sa nekim starim favoritima. Nadam se da će vam se dopasti!

Čišćenje šporeta sodom bikarbonom

Moje insistiranje na tome da sve treba čistiti sodom bikarbonom vam verovatno već postaje malo dosadno. Ipak, evo još jednog posta na tu temu. Od nedavno sam dodala šporet na listu stvari koje čistim na ovaj način i mogu vam reći da sam veoma zadovoljna rezultatima. Za početak, evo jednog solidno zaprljanog šporeta:

Dvogodišnjica bloga!

Dragi moji i drage moje, prosto mi je neverovatno da je prošlo već više od dve godine od kako sam odlučila da se posvetim pisanju na ovom ovde mestu. Mogu vam reći da sam u tom trenutku mogla samo da se nadam da ću za dve godine da imam ovakav utisak postignuća i zadovoljstva kada je sam blog u pitanju. Moju početnu misiju i viziju možete da pročitate u prvom postu koji sam napisala, a koji se zove Krivudavi put ka minimalizmu . Ideja je bila jednostavna - isprobati konmari metodu i videti da li je ona konačno i univerzalno rešenje svih naših problema. U nedeljama i mesecima koje su usledile, bavila sam se sređivanjem, bacanjem i poklanjanjem, a pre svega menjanjem stavova i navika.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...