Skip to main content

Svakodnevne letnje kombinacije

Pri svakom sređivanju ormana, i masovnom izbacivanju stvari, ljudi se često pitaju da li im je na kraju ostalo dovoljno odeće. Moje pravilo je deset svakodnevnih kombinacija za posao po sezoni. Ukoliko imam deset kombinacija koje mogu da nosim, znači da sam pokrivena za dve radne nedelje, što opet znači da moje kombinacije neće dosaditi meni, a ni drugima. 
Danas vam predstavljam mojih 10 letnjih kombinacija.
Nadam se da ćete primetiti i da se mnogi predmeti mogu kombinovati sa većinom drugih. Pa da počnemo:

1. Tamno plava majica i teget suknja. Plave sandale i male minđuše u obliku bisera.2. Roze haljinica. Bez baletanke i male minđuše u obliku bisera.3. Plava majica/tunika i šarena suknja. Bež baletanke i crvena ogrlica.


4. Plava haljina. Plave sandale i ogrlica u obliku sata.


5. Teget haljina. Plave sandale i zelena ogrlica.


6. Bela majica i plava suknja. Plave sandale i šarena ogrlica.


7. Crveno crna haljina. Bež baletanke i male minđuše u obliku bisera.


8. Majica puder boje i maslinasta suknja. Bež baletanke i male minđuše u obliku bisera.


9. Plava majica/tunika i suknja na pruge. Bež baletanke i šarena ogrlica.


10. Braon suknja i bela košuljica. Bež baletanke, metalna ogrlica i veliki prsten.


Nadam se da vam se dopadaju ove moje kombinacije, i da sam vas inspirisala da i vi prebrojite šta to sve imate i kako se sve to može kombinovati.


Comments

Popular posts from this blog

Recikliranje odeće u H&Mu

Nakon što sam pre par godina otkrila minimalizam i počela da smanjujem količine stvari koje kupujem, prešlo mi je u naviku da neželjene predmete odvajam čim shvatim da mi više ne odgovaraju. Kada je u pitanju odeća, ranije sam poklanjala svoje stvari onima koji bi mogli da ih nadalje koriste, međutim, u poslednje vreme sve češće moje stare stvari pronalaze put ka kesi za reciklažu.

Kako napraviti tečni sapun od ostataka sapuna?

Ovog ponedeljka vam se javljam sa jednim zanimljivim mini projektom koji sasvim sigurno možete sami da sprovedete u delo. Ja sam oduvek imala želju da ovo probam a sada sam je konačno i ostvarila. Oduvek su me mučili ti mali, neupotrebljivi delovi sapuna koji ostaju na samom kraju i koje obično bacamo. Kako ja generalno ne volim da bacam upotrebljive stvari, pre nekog vremena sam počela da ih skupljam sa namerom da nekada napravim nešto od njih. A kada ih se nakupilo dovoljno, zaključila sam da mi je najlakše i najinteresantnije da ih pretvorim upravo u običan tečni sapun za ruke.

Moje preporuke - proleće '19

Nisam osoba koja isprobava mnogo novih i uzbudljivih proizvoda i sigurno nisam veliki stručnjak za davanje preporuka, ali u poslednje vreme sam otkrila nekoliko super korisnih i praktičnih stvari, koje vam danas predstavljam zajedno sa nekim starim favoritima. Nadam se da će vam se dopasti!

Čišćenje šporeta sodom bikarbonom

Moje insistiranje na tome da sve treba čistiti sodom bikarbonom vam verovatno već postaje malo dosadno. Ipak, evo još jednog posta na tu temu. Od nedavno sam dodala šporet na listu stvari koje čistim na ovaj način i mogu vam reći da sam veoma zadovoljna rezultatima. Za početak, evo jednog solidno zaprljanog šporeta:

Dvogodišnjica bloga!

Dragi moji i drage moje, prosto mi je neverovatno da je prošlo već više od dve godine od kako sam odlučila da se posvetim pisanju na ovom ovde mestu. Mogu vam reći da sam u tom trenutku mogla samo da se nadam da ću za dve godine da imam ovakav utisak postignuća i zadovoljstva kada je sam blog u pitanju. Moju početnu misiju i viziju možete da pročitate u prvom postu koji sam napisala, a koji se zove Krivudavi put ka minimalizmu . Ideja je bila jednostavna - isprobati konmari metodu i videti da li je ona konačno i univerzalno rešenje svih naših problema. U nedeljama i mesecima koje su usledile, bavila sam se sređivanjem, bacanjem i poklanjanjem, a pre svega menjanjem stavova i navika.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...