Skip to main content

Svakodnevne letnje kombinacije

Pri svakom sređivanju ormana, i masovnom izbacivanju stvari, ljudi se često pitaju da li im je na kraju ostalo dovoljno odeće. Moje pravilo je deset svakodnevnih kombinacija za posao po sezoni. Ukoliko imam deset kombinacija koje mogu da nosim, znači da sam pokrivena za dve radne nedelje, što opet znači da moje kombinacije neće dosaditi meni, a ni drugima. 
Danas vam predstavljam mojih 10 letnjih kombinacija.
Nadam se da ćete primetiti i da se mnogi predmeti mogu kombinovati sa većinom drugih. Pa da počnemo:

1. Tamno plava majica i teget suknja. Plave sandale i male minđuše u obliku bisera.2. Roze haljinica. Bez baletanke i male minđuše u obliku bisera.3. Plava majica/tunika i šarena suknja. Bež baletanke i crvena ogrlica.


4. Plava haljina. Plave sandale i ogrlica u obliku sata.


5. Teget haljina. Plave sandale i zelena ogrlica.


6. Bela majica i plava suknja. Plave sandale i šarena ogrlica.


7. Crveno crna haljina. Bež baletanke i male minđuše u obliku bisera.


8. Majica puder boje i maslinasta suknja. Bež baletanke i male minđuše u obliku bisera.


9. Plava majica/tunika i suknja na pruge. Bež baletanke i šarena ogrlica.


10. Braon suknja i bela košuljica. Bež baletanke, metalna ogrlica i veliki prsten.


Nadam se da vam se dopadaju ove moje kombinacije, i da sam vas inspirisala da i vi prebrojite šta to sve imate i kako se sve to može kombinovati.


Comments

Popular posts from this blog

Recikliranje odeće u H&Mu

Nakon što sam pre par godina otkrila minimalizam i počela da smanjujem količine stvari koje kupujem, prešlo mi je u naviku da neželjene predmete odvajam čim shvatim da mi više ne odgovaraju. Kada je u pitanju odeća, ranije sam poklanjala svoje stvari onima koji bi mogli da ih nadalje koriste, međutim, u poslednje vreme sve češće moje stare stvari pronalaze put ka kesi za reciklažu.

Moje preporuke - proleće '19

Nisam osoba koja isprobava mnogo novih i uzbudljivih proizvoda i sigurno nisam veliki stručnjak za davanje preporuka, ali u poslednje vreme sam otkrila nekoliko super korisnih i praktičnih stvari, koje vam danas predstavljam zajedno sa nekim starim favoritima. Nadam se da će vam se dopasti!

Plakar u predsoblju - leva polovina

Sigurna sam da ste se uželeli našeg nesređenog plakara i svih izazova koje isti predstavlja za mene. Zbog toga vam danas predstavljam njegov najgori deo. 
Sam plakar ima dva krila sa šipkom za kačenje odeće, ali nam je za sada sasvim dovoljna jedna polovina da okačimo sve što trenutno koristimo. Iz tog razloga je druga polovina vremenom postala prostor gde ubacujemo sve što nema neki bolji dom.

Skrivene lepote organizovanog prostora

Pre nekoliko nedelja sam podelila sa vama tekst o sređivanju vunice i konca koje koristim za heklanje. Od kada sam se pozabavila ovim poslom, primetila sam kod sebe neke promene o kojima želim da pričamo danas.

Preporuke jedne trudnice

Dragi moji, sa radošću vas obaveštavam da sam nedavno ušla u treći trimestar svoje prve trudnoće. Kao i mnoge žene, u ovoj fazi svog života sam se susrela sa novim iskustvima i neočekivanim situacijama, i sigurno ću vam pisati o tome kako se trudnoća psihički i fizički odrazila na mene, ali danas želim da vam predstavim neke svoje preporuke u vidu proizvoda i ili usluga za trudnice koji su meni predstavljali pravu pomoć.
Aplikacija 'Pregnancy Week by Week'
Žao mi je što nisam počela da koristim ovu aplikaciju od samog starta, već tek od neke 20 nedelje trudnoće. Kada sam je konačno otkrila, koristila sam nekoliko korisnih funkcija koje su mi bile od velike pomoći.
Na početnom ekranu mogu da pratim u kojoj nedelji trudnoće se nalazim i da dobijem neke osnovne podatke o bebi, dok u dodatnim karticama ima više informacija o promenama u telu trudnice i bebe koje su karakteristične za tu nedelju.
Svakog dana dobijam po jedan kratak savet vezan za trenutnu fazu trudnoće, a jednom s…
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...