Skip to main content

Recenzija proizvoda za organizaciju odeće

Teško stečeni red u našim domovima, nekada nije tako lako održavati. Zbog toga, ja uvek glasam za 
bilo koje rešenje koje će mi u tome pomoći. 

Nedavno sam na jednom vlogu o sređivanju videla simpatične separatore za odeću, i odmah sam poželela da ih kupim. Naravno, nisam imala pojma gde da ih pronađem kod nas, pa sam se obratila novom prijatelju širokih narodnih masa - aliexpresu.

Tamo sam pronašla upravo ono što mi je trebalo, i to u različitim bojama, oblicima i veličinama, ali i po različitim cenama. Nakon kraće cost-benefit analize, pronaša sam i naručila proizvode koji mi najviše odgovaraju.

Imala sam sreću da mi ovi organizatori stignu u relativno kratkom vremenskom roku, i da mogu da vam ih predstavim:


Organizatori odeće


Ovi proizvodi su napravljeni od bambusa i na dnu imaju rajsfešlus, tako da se mogu spakovati i postati dvodimenzionalni, kao na slici ispod. Zbog ovoga ne zauzimaju puno prostora kada nisu u upotrebi i veoma su praktični.
Pošto nisam smislila bolji način da ih dežinfikujem pre upotrebe, samo sam ih detaljno poprskala asepsolom. Kada su se osušili, bili su spremni za korišćenje.

Napunjeni organizeri

Kao što možete da vidite, ja sam iskoristila tri od četiri organizera iz kompleta, a četvrti sam poklonila drugarici, koja u njemu drži čarape. U našem slučaju, organizer sa najširim pregradama je upotrebljen za moje suknje i pantalone, u srednji su smeštene Nikoline majice, a u veliki organizer sa malim pregradama smo stavili Nikoline čarape i bokserice.

Ovaj sistem se za sada lepo i funkcionalno pokazao, a najveća prednost u odnosu na običnu kutiju bez pregrada je što je mnogo teže da pri izvlačenju jedne stvari poremetite ostale, Mislim da bi se verovatno lepo pokazao i u organizaciji raznih modnih detalja, pa čak i u organizaciji različitih bočica u kupatilu. Sa ovako kul rešenjima, ograničenje je samo vaša mašta.

Comments

Popular posts from this blog

Recikliranje odeće u H&Mu

Nakon što sam pre par godina otkrila minimalizam i počela da smanjujem količine stvari koje kupujem, prešlo mi je u naviku da neželjene predmete odvajam čim shvatim da mi više ne odgovaraju. Kada je u pitanju odeća, ranije sam poklanjala svoje stvari onima koji bi mogli da ih nadalje koriste, međutim, u poslednje vreme sve češće moje stare stvari pronalaze put ka kesi za reciklažu.

Moje preporuke - proleće '19

Nisam osoba koja isprobava mnogo novih i uzbudljivih proizvoda i sigurno nisam veliki stručnjak za davanje preporuka, ali u poslednje vreme sam otkrila nekoliko super korisnih i praktičnih stvari, koje vam danas predstavljam zajedno sa nekim starim favoritima. Nadam se da će vam se dopasti!

Plakar u predsoblju - leva polovina

Sigurna sam da ste se uželeli našeg nesređenog plakara i svih izazova koje isti predstavlja za mene. Zbog toga vam danas predstavljam njegov najgori deo. 
Sam plakar ima dva krila sa šipkom za kačenje odeće, ali nam je za sada sasvim dovoljna jedna polovina da okačimo sve što trenutno koristimo. Iz tog razloga je druga polovina vremenom postala prostor gde ubacujemo sve što nema neki bolji dom.

Skrivene lepote organizovanog prostora

Pre nekoliko nedelja sam podelila sa vama tekst o sređivanju vunice i konca koje koristim za heklanje. Od kada sam se pozabavila ovim poslom, primetila sam kod sebe neke promene o kojima želim da pričamo danas.

Preporuke jedne trudnice

Dragi moji, sa radošću vas obaveštavam da sam nedavno ušla u treći trimestar svoje prve trudnoće. Kao i mnoge žene, u ovoj fazi svog života sam se susrela sa novim iskustvima i neočekivanim situacijama, i sigurno ću vam pisati o tome kako se trudnoća psihički i fizički odrazila na mene, ali danas želim da vam predstavim neke svoje preporuke u vidu proizvoda i ili usluga za trudnice koji su meni predstavljali pravu pomoć.
Aplikacija 'Pregnancy Week by Week'
Žao mi je što nisam počela da koristim ovu aplikaciju od samog starta, već tek od neke 20 nedelje trudnoće. Kada sam je konačno otkrila, koristila sam nekoliko korisnih funkcija koje su mi bile od velike pomoći.
Na početnom ekranu mogu da pratim u kojoj nedelji trudnoće se nalazim i da dobijem neke osnovne podatke o bebi, dok u dodatnim karticama ima više informacija o promenama u telu trudnice i bebe koje su karakteristične za tu nedelju.
Svakog dana dobijam po jedan kratak savet vezan za trenutnu fazu trudnoće, a jednom s…
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...