Skip to main content

Recenzija proizvoda: otpušivač odvoda

Pre nekoliko nedelja sam u svom lokalnom Maxi-ju naletela na ovaj proizvod:
Nakon dužeg razmišljanja, zaključila sam da moram da ga isprobam i utvrdim da li radi ono što tvrdi da radi.

U pitanju je, dakle, plastična sajla koja služi za otpušavanje cevovoda i može vam pomoći da lako i brzo pročistite svoje odvode. Sve što je potrebno da uradite je da ugurate sajlu u cevovod, a kada je izvučete odatle bićete 'nagrađeni' svom onom prljavštinom za koju niste znali da se nalazi unutra.

Čišćenje vam je olakšano jer sama sajla na sebi ima male naoštrene vrhove za koje bi naslage prljavštine trebalo da se zakače.

Moja inicijalna ideja je bila da upotrebim ovu spravicu za čišćenje odvoda u tuš kabini, ali sam tu odmah naletela na prepreku. Izgleda da je taj odvod tako napravljen da sajla prosto nije mogla da uđe u njega dovoljno duboko.

Iz tog razloga sam se preorjentsala na lavabo, koji nisam imala nameru da diram jer u njemu voda otiče poprilično glatko. Na moje veliko iznenađenje, nakon korišćenja sajle, uspela sam da iz njega iskopam nezavidnu količinu odvratnosti.

Dakle, iako me je ovaj proizvod razočarao u mojoj prvobitnoj nameri, ipak mi je bio koristan u pogledu postizanja većeg nivoa čistoće u kupatilu. Iz tog razloga vam preporučujem da ga i sami isprobate i da se ne razočarate ako nije kompatibilan sa vašim cevovodom. Obavezno pokušajte da ga upotrebite i na drugim mestima u kući, a ja se nadam da će vam bar negde pomoći.

Do sledećeg susreta, želim va uspešno čišćenje i još uspešnije uživanje :)

***

Nadam se da ćete odvojiti malo vremena kako biste me pronašli i na Facebooku. Kao što već verovatno znate, u okviru FB stranice Kako je lepo živeti lakomoguće je dobiti na poklon stvari koje smo ja i moji prijatelji  prestali da koristimo.
Ukoliko poznajete nekoga kome bi takavi pokloni bili od koristi, molim vas da ga uputite na moju adresu. Hvala unapred!

Comments

Popular posts from this blog

Recikliranje odeće u H&Mu

Nakon što sam pre par godina otkrila minimalizam i počela da smanjujem količine stvari koje kupujem, prešlo mi je u naviku da neželjene predmete odvajam čim shvatim da mi više ne odgovaraju. Kada je u pitanju odeća, ranije sam poklanjala svoje stvari onima koji bi mogli da ih nadalje koriste, međutim, u poslednje vreme sve češće moje stare stvari pronalaze put ka kesi za reciklažu.

Moje preporuke - proleće '19

Nisam osoba koja isprobava mnogo novih i uzbudljivih proizvoda i sigurno nisam veliki stručnjak za davanje preporuka, ali u poslednje vreme sam otkrila nekoliko super korisnih i praktičnih stvari, koje vam danas predstavljam zajedno sa nekim starim favoritima. Nadam se da će vam se dopasti!

Plakar u predsoblju - leva polovina

Sigurna sam da ste se uželeli našeg nesređenog plakara i svih izazova koje isti predstavlja za mene. Zbog toga vam danas predstavljam njegov najgori deo. 
Sam plakar ima dva krila sa šipkom za kačenje odeće, ali nam je za sada sasvim dovoljna jedna polovina da okačimo sve što trenutno koristimo. Iz tog razloga je druga polovina vremenom postala prostor gde ubacujemo sve što nema neki bolji dom.

Skrivene lepote organizovanog prostora

Pre nekoliko nedelja sam podelila sa vama tekst o sređivanju vunice i konca koje koristim za heklanje. Od kada sam se pozabavila ovim poslom, primetila sam kod sebe neke promene o kojima želim da pričamo danas.

Preporuke jedne trudnice

Dragi moji, sa radošću vas obaveštavam da sam nedavno ušla u treći trimestar svoje prve trudnoće. Kao i mnoge žene, u ovoj fazi svog života sam se susrela sa novim iskustvima i neočekivanim situacijama, i sigurno ću vam pisati o tome kako se trudnoća psihički i fizički odrazila na mene, ali danas želim da vam predstavim neke svoje preporuke u vidu proizvoda i ili usluga za trudnice koji su meni predstavljali pravu pomoć.
Aplikacija 'Pregnancy Week by Week'
Žao mi je što nisam počela da koristim ovu aplikaciju od samog starta, već tek od neke 20 nedelje trudnoće. Kada sam je konačno otkrila, koristila sam nekoliko korisnih funkcija koje su mi bile od velike pomoći.
Na početnom ekranu mogu da pratim u kojoj nedelji trudnoće se nalazim i da dobijem neke osnovne podatke o bebi, dok u dodatnim karticama ima više informacija o promenama u telu trudnice i bebe koje su karakteristične za tu nedelju.
Svakog dana dobijam po jedan kratak savet vezan za trenutnu fazu trudnoće, a jednom s…
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...