Skip to main content

Recenzija proizvoda: otpušivač odvoda

Pre nekoliko nedelja sam u svom lokalnom Maxi-ju naletela na ovaj proizvod:
Nakon dužeg razmišljanja, zaključila sam da moram da ga isprobam i utvrdim da li radi ono što tvrdi da radi.

U pitanju je, dakle, plastična sajla koja služi za otpušavanje cevovoda i može vam pomoći da lako i brzo pročistite svoje odvode. Sve što je potrebno da uradite je da ugurate sajlu u cevovod, a kada je izvučete odatle bićete 'nagrađeni' svom onom prljavštinom za koju niste znali da se nalazi unutra.

Čišćenje vam je olakšano jer sama sajla na sebi ima male naoštrene vrhove za koje bi naslage prljavštine trebalo da se zakače.

Moja inicijalna ideja je bila da upotrebim ovu spravicu za čišćenje odvoda u tuš kabini, ali sam tu odmah naletela na prepreku. Izgleda da je taj odvod tako napravljen da sajla prosto nije mogla da uđe u njega dovoljno duboko.

Iz tog razloga sam se preorjentsala na lavabo, koji nisam imala nameru da diram jer u njemu voda otiče poprilično glatko. Na moje veliko iznenađenje, nakon korišćenja sajle, uspela sam da iz njega iskopam nezavidnu količinu odvratnosti.

Dakle, iako me je ovaj proizvod razočarao u mojoj prvobitnoj nameri, ipak mi je bio koristan u pogledu postizanja većeg nivoa čistoće u kupatilu. Iz tog razloga vam preporučujem da ga i sami isprobate i da se ne razočarate ako nije kompatibilan sa vašim cevovodom. Obavezno pokušajte da ga upotrebite i na drugim mestima u kući, a ja se nadam da će vam bar negde pomoći.

Do sledećeg susreta, želim va uspešno čišćenje i još uspešnije uživanje :)

***

Nadam se da ćete odvojiti malo vremena kako biste me pronašli i na Facebooku. Kao što već verovatno znate, u okviru FB stranice Kako je lepo živeti lakomoguće je dobiti na poklon stvari koje smo ja i moji prijatelji  prestali da koristimo.
Ukoliko poznajete nekoga kome bi takavi pokloni bili od koristi, molim vas da ga uputite na moju adresu. Hvala unapred!

Comments

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...